Algemeen: +31 (0)76 - 5014 488 Verkoop: +31 (0)165 - 751 464 E-mail algemeen: info@wijtmans.nl E-mail verkoop: verkoop@wijtmans.nl

Kunststof tanks

Sinds het bestaan van Wijtmans Plastics® neemt de kunststof tank- en apparatenbouw een vooraanstaande plaats in. De meest uiteenlopende toepassingen en constructies zijn reeds jaren naar volle tevredenheid van de afnemers in gebruik. Omdat zowel het ontwerp, de constructietechnieken als de fabricagemethoden in één hand wordt gehouden zijn afnemers verzekerd van een compleet eindproduct. Wijtmans Plastics is in staat vrijwel ieder product en/of installatie geheel naar de wensen van de klant te ontwerpen en te construeren.

De kunststof watertanks / opslagtanks kunnen exact op maat met verschillende afmetingen vervaardigd worden. Omdat onze medewerkers gecertificeerde lassers zijn en de kunststof tanks tijdens de productie hoogfrequent getest worden, kunnen wij volledige garantie geven op de constructie en vloeistofdichtheid.


Toepassingen:
Kunststof watertanks voor campers, caravans, bedrijfsauto’s, aanhangers, vrachtauto’s, schepen, landbouwmachines, boten etc. Kunststof tanks, opvangbakken, putten & apparaten voor de agrarische sector, tuinbow, chemie en installatie-, pomp-, milieu- & galvanotechniek.

 Vraag offerte aan