Algemeen: +31 (0)76 - 5014 488 Verkoop: +31 (0)165 - 751 464 E-mail algemeen: info@wijtmans.nl E-mail verkoop: verkoop@wijtmans.nl

Over Wijtmans Plastics

Wijtmans Plastics (WP) ontwerpt, produceert en levert kunststof maatwerk- en standaard producten dat vervaardigd wordt d.m.v. het mechanisch en/of thermisch bewerken (kunststoflassen) van thermoplastische halffabrikaten. Wij zijn o.a. specialist in kunststof oplossingen voor het opvangen, mengen, opslaan en opbergen van vloeistoffen zoals (afval)water en gevaarlijke vloeistoffen. Daarnaast hebben wij een compleet programma kunststof vetafscheiders voor grootkeukens en KWS-afscheiders voor allerlei afvalwaterstromen.

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen zijn onze lassers/monteurs gecertificeerd en volgen wij de DVS richtlijnen, DIN Normen en de NEN-EN-ISO normen. (indien van toepassing)

Onze producten kunnen o.a. worden toegepast in de sectoren afwateringstechniek, waterbehandeling, pomp- en installatietechniek, scheepsbouw, afscheidings- en riooltechniek, grond-, weg- en waterbouw, milieutechniek, galvanotechniek en de (petro)chemische industrie.

 Vraag offerte aan


Wijtmans Plastics wordt beschouwd als één van de toonaangevende kunststofspecialisten in Nederland, Duitsland en België. Het ontwerp, engineering en ontwikkeling van de kunststof producten & constructies vindt geheel in eigen beheer plaats. Naast eigen assemblage- en productiefaciliteiten heeft Wijtmans Plastics een samenwerking met diverse constructiebedrijven zodat Wijtmans Plastics uw partner is voor een compleet product of installatie. Wijtmans Plastics heeft haar hoofdvestiging op het industrieterrein Borchwerf II te Oud Gastel (nabij Roosendaal langs de A17), beschikt over een bedrijfsruimte van meer dan 1000 m2 en kan terugzien op een ervaring vanaf eind jaren zeventig.

Het bedrijf is in 1988 opgericht door Jan en Eric Wijtmans. Sinds de oprichting is Wijtmans Plastics uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier in hoogwaardige kunststof producten, toepassingen en constructies. Met een team van enthousiaste medewerkers worden de meest uiteenlopende producten ontworpen en vervaardigd. Tevens is Wijtmans Plastics importeur voor Nederland van een compleet programma rotatie giet-producten en Hauraton afvoergoten.

Onze medewerkers kunnen ook op uw werklocatie ingezet worden. Omdat veiligheid voor alles staat zijn onze monteurs VCA-gecertificeerd en streven wij ernaar al onze mensen op te laten leiden tot BHV-er.