Algemeen: +31 (0)76 - 5014 488 Verkoop: +31 (0)165 - 751 464 E-mail algemeen: info@wijtmans.nl E-mail verkoop: verkoop@wijtmans.nl

Riool- en pompputten

Wijtmans Plastics® is de specialist in het construeren en vervaardigen van kunststof riool-, pompputten en inspectieputten.

Vanaf een inspectieput met een diameter van Ø 315 mm. tot behuizingen voor pompinstallaties met doorsneden van Ø 4000 mm. behoren tot het productieprogramma van Wijtmans Plastics®. Vanwege de hoge slagvastheid, ook bij lage temperatuur en de chemische resistentie wordt als regel Polyethyleen (HDPE) toegepast.

De kunststof pomp-, riool- en inspectieputten zijn geschikt voor vrije opstelling en inbouw in de grond tot en met verkeersklasse D (400 kN). Het aansluiten van de persleiding en het installeren van de pomp- en afsluiteenheden in de rioolput kan als bijkomende werkzaamheden worden uitgevoerd.

 Vraag offerte aan


PE Inspectieputten

Wijtmans Plastics is de specialist in het vervaardigen van kunststof inspectieputten en doorstroomputten op maat. Alle aansluitingen worden waterdicht en op sterkte afgelast in onze werkplaats. De putten zijn leverbaar in de diameters 600, 800 en 1000 mm. Uiteraard zijn de inspectieputten voorzien van KOMO keur.

Klik hier voor standaardprogramma Inspectieputten & Doorstroomputten uit PE.
Klik hier voor de Puttenstaat PE inspectie- & doorstroomputten.