Algemeen: +31 (0)76 - 5014 488 Verkoop: +31 (0)165 - 751 464 E-mail algemeen: info@wijtmans.nl E-mail verkoop: verkoop@wijtmans.nl

Vetafscheiders

Wijtmans Plastics ontwerpt, bouwt en levert kwalitatief hoogwaardige afscheiders voor het scheiden van een diversiteit aan stoffen uit afvalwaterstromen. Denk hierbij onder meer aan stoffen zoals olie, vet, metaaldeeltjes, zand, slib en zetmeel. Sinds onze oprichting in 1988 zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot een erkend specialist in afscheiders.

Wijtmans Plastics houdt zowel het ontwerp, de engineering als de levering van elke product geheel in eigen beheer. Hierdoor hebben wij de volledige controle over het eindresultaat en kunnen wij u een eindproduct garanderen dat aan al uw wensen voldoet.

Vraag offerte aan

Vetafscheiders horeca verplicht

In de horeca is een goed werkende vetafscheider in de meeste situaties verplicht. In deze sector staan vetafscheiders ook wel bekend als een vetput, vetvangput of vetvanger. Wij construeren al onze vetafscheiders uit slagvast HDPE en leveren deze indien noodzakelijk met geïntegreerde slibvang. Elke vetafscheider kan worden uitgerust met een speciale vetlaagdikte meting met alarm.

Mobiele vetafscheiders: wat zijn de prijzen?

Naast vetafscheiders voor branches zoals grootkeukens, vleesverwerking, slagerijen, bakkerijen en de horeca levert Wijtmans Plastics sinds enige tijd ook mobiele vetafscheiders die bijvoorbeeld onder of naast een spoelbak geplaatst kunnen worden. Wij hebben gemerkt dat er steeds meer vraag is naar een dergelijke opstelling van vetafscheiders.

Uiteraard is plaatsing in de grond ook nog altijd een prima optie, waarbij u kunt kiezen uit vetscheiders met een rond of rechthoekig ontwerp. Wij leveren onze vetafscheiders tegen concurrerende prijzen en met uiteenlopende soorten putafdekkingen. Dit is afhankelijk van het feit of uw toepassing licht of zwaar verkeer vereist.

Meer informatie

Olie- of vetafscheider kopen

Het leveringsprogramma van Wijtmans Plastics wordt momenteel geactualiseerd als gevolg van de verplichte CE-markering. Dit betekent dat al onze modellen vetafscheiders zijn voorzien van een zogenaamde prestatieverklaring (DoP). Dit garandeert u dat onze vetafscheiders getoetst worden op grond van de geldende regelgeving en eisen.

Wijtmans Plastics beschikt over ervaren personeel dat u in geval van calamiteiten snel en kundig terzijde staat. Zo weet u zeker dat onze vetafscheiders aan uw verwachtingen voldoen. Wilt u een olie- of vetafscheider kopen? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@wijtmans.nl of bel ons op +31(0)165-751464.