Algemeen: +31 (0)76 - 5014 488 Verkoop: +31 (0)165 - 751 464 E-mail algemeen: info@wijtmans.nl E-mail verkoop: verkoop@wijtmans.nl

Kunststof watertanks

Heeft u een kunststof watertank nodig die lange tijd meegaat en gegarandeerd voldoet aan uw verwachtingen? Dan is Wijtmans Plastics uw ideale partner. Wij zijn inmiddels al vele jaren actief op het gebied van HDPE tanks en apparaten en hebben binnen verschillende branches een uitstekende reputatie opgebouwd.

Of u nu een kunststof watertank wilt voor uw camper, boot, landbouwvoertuig of een tank voor afvalwater: bij Wijtmans Plastics ontwerpen en ontwikkelen we uw kunststof watertank op maat. Wij vervaardigen uw tank met gecertificeerde lassers en voeren gedurende de productie diverse testen uit om de kwaliteit en duurzaamheid van uw product te garanderen.

Vraag offerte aan

Kunststof watertank 1000 liter of meer?

De opslag van drinkwater of afvalwater vereist een kunststof watertank die optimaal presteert onder zelfs de zwaarste omstandigheden. Uw kunststof watertank kan worden ontworpen voor de opslag van klein of groot volume. Moet uw kunststof watertank 1000 liter of meer kunnen bevatten? Dit is geen enkel bezwaar, want wij leveren (dubbelwandige) kunststof watertanks tot maar liefst 100.000 liter voor zowel ondergrondse als bovengrondse toepassingen.


Kunststof watertank voor boot of camper op maat gemaakt

Vaak wordt een HDPE watertank ingezet voor gebruik op een boot of in een camper. Ook toepassingen als grote (vracht)schepen, vrachtauto’s, bedrijfswagens, caravans, aanhangers en landbouwmachines zijn niet ongebruikelijk. Wijtmans Plastics heeft veel expertise en kan voor elke toepassing een kunststof watertank op maat ontwikkelen.

watertank

HDPE watertank voor boot

Kunststof watertanks voor schepen

Kunststof watertanks voor camper


De exacte eisen die aan een kunststof tank worden gesteld, zijn onder meer afhankelijk van de branche waarin u actief bent. Wij hebben een ruime ervaring met de constructie van watertanks voor sectoren zoals de agrarische sector, tuinbouw, pomp- en installatietechniek, milieu- en galvanotechniek, chemie en scheepsbouw.

Meer informatie

Meer informatie over onze diensten of producten? Bel naar +31(0)165-751464 of stuur een bericht naar info@wijtmans.nl.