Algemeen: +31 (0)76 - 5014 488 Verkoop: +31 (0)165 - 751 464 E-mail algemeen: info@wijtmans.nl E-mail verkoop: verkoop@wijtmans.nl

Kunststof opslagtanks

Wijtmans Plastics is de kunststofspecialist en is vele jaren actief in Nederland, Duitsland en België. Al sinds de oprichting in 1988 houden wij ons bezig met de bouw van kunststof opslagtanks en apparaten. Bent u ook op zoek naar een kunststof opslagtank voor uw bedrijfsomgeving? Dan bent u bij Wijtmans Plastics aan het juiste adres.

Onze kunststof opslagtanks worden indien gewenst geheel op basis van uw wensen ontworpen. Zo weet u zeker dat de tank exact de juiste specificaties heeft voor uw toepassing. Wij geven u garantie op zaken zoals de vloeistofdichtheid en constructie, omdat wij werken met gecertificeerde lassers en onze kunststof opslagtanks tijdens productie d.m.v. hoogfrequentie worden getest.

Vraag offerte aan

Kunststof opslagtanks chemie en andere toepassingen

Een solide constructie en vloeistofdichtheid zijn zeer belangrijk, omdat onze kunststof opslagtanks worden gebruikt voor veeleisende toepassingen zoals de opslag van gevaarlijke vloeistoffen, afvalwater en oliën. Elke kunststof opslagtank kan daarom geleverd worden met een certificaat of kwaliteitsverklaring.

Kunststof opslagtanks voor breed scala aan sectoren

De kunststof opslagtanks van Wijtmans Plastics zijn inzetbaar in een variëteit aan sectoren waaronder de chemische industrie, afscheidings- en riooltechniek, galvanotechniek, waterbehandeling, afwateringstechniek, milieutechniek, pomp- en installatietechniek, scheepsbouw en grond-, weg- en waterbouw.

Onze kunststof opslagtanks worden dan ook vaak gebruikt voor schepen, vrachtauto’s, bedrijfsauto’s, caravans, campers, aanhangers, boten en landbouwmachines. Afhankelijk van de exacte toepassing wordt een kunststof opslagtank gemaakt van materialen zoals Polypropeen (PP), Polyetheen (HDPE), PVC en PVDF en eventueel verstevigd met glasversterkte kunststof (GVK).

Meer informatie

Kunststof opslagtank op maat

Een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zijn van groot belang in de industrieën waarvoor wij werken. Wijtmans Plastics verzorgt het ontwerp, de engineering en de ontwikkeling van kunststof opslagtanks daarom geheel in eigen beheer. Zo hebben wij maximale controle over het eindresultaat en verzekeren wij u van de best mogelijke kunststof opslagtank.

Heeft u onze werkzaamheden op locatie nodig of heeft u problemen met uw kunststof opslagtanks? Ook dan helpen onze VCA-gecertificeerde monteurs u graag met een snelle en deskundige oplossing. Bel voor aanvullende vragen over onze diensten en producten naar +31(0)76-5014488 of stuur een mail naar info@wijtmans.nl.