Algemeen: +31 (0)76 - 5014 488 Verkoop: +31 (0)165 - 751 464 E-mail algemeen: info@wijtmans.nl E-mail verkoop: verkoop@wijtmans.nl

Kunststof tanks

Kwalitatief hoogwaardige kunststof tanks zijn een belangrijk onderdeel in uiteenlopende industrieën. Wijtmans Plastics is sinds 1988 gespecialiseerd in het ontwerpen en construeren van kunststof tanks op maat. U kunt bij ons terecht voor kunststof tankbouw zoals bijvoorbeeld polyethyleen tanks of polypropyleen tanks.

Wij vervaardigen uw kunststof tanks op maat, zodat de tank altijd over de ideale afmetingen beschikt voor uw bedrijfstoepassing. Elke kunststof tank wordt gedurende het productieproces uitgebreid getest en wij werken louter met gecertificeerde lassers. Hierdoor zijn wij in staat u volledige garantie te geven op de constructie en vloeistofdichtheid van onze tanks.

Vraag offerte aan

Dubbelwandige kunststof tanks op maat

Laatstgenoemde aspecten zijn zeer belangrijk wanneer u zaken zoals afvalwater, oliën of chemicaliën opslaat. Een kunststof tank moet daarom binnen veel sectoren voldoen aan uitermate hoge eisen. Indien nodig kunnen wij onze kunststof tanks leveren met een productcertificaat, zodat u zekerheid heeft over de kwaliteit en duurzaamheid van het geleverde product.

De kunststof tanks van Wijtmans Plastics zijn niet alleen geschikt voor de opslag van (afval)water met klein of groot volume, maar kunnen ook ontworpen worden voor gebruik als dubbelwandige kunststof tank voor de opslag van chemicaliën. Op het gebied (afval)water bieden wij u kunststof tanks op maat tot wel 100.000 liter voor zowel bovengrondse als ondergrondse toepassing.

Kunststof tanks van polyethyleen of polypropyleen

De gekozen materiaalsoort voor uw kunststof tank hangt af van de toepassing waarvoor u de tank wilt gebruiken. Wij kunnen u hierover uitgebreid adviseren aan de hand van de meest actuele regelgeving binnen uw sector.

De kunststof tanks van Wijtmans Plastics worden onder meer gebruikt voor boten, landbouwmachines, vrachtwagens, bedrijfsauto’s en campers in branches zoals de scheepsbouw, milieutechniek, waterbehandeling, afscheidings- en riooltechniek, afwateringstechniek en de (petro)chemische industrie.

Meer informatie

Kunststof tankbouw voor dubbelwandige tanks

Bij Wijtmans Plastics kunt u een kunststof tank van de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid verwachten. Wij houden daarom zowel het ontwerp, de engineering als ontwikkeling van onze kunststof tankbouw volledig in eigen beheer. Hierdoor kunt u altijd rekenen op een kunststof tank die een maximale controle heeft ondergaan.

Naast het leveren van producten zoals kunststof tanks, kunt u ons ook inschakelen voor aanvullende dienstverlening. Al onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd en helpen u indien gewenst graag om problemen op locatie ter plekke te verhelpen. Meer weten? Mail naar info@wijtmans.nl of bel ons op +31 (0)76-5014488.